Кімната психоемоційного розвантаження у пологовому та нові вікна у дитсадку - усе за підтримки “Н­ародної партії”
30 ЛИСТОПАДА / 2021
Володимир Литвин разом із депутатами міської ради від “Народної партії” відвідали пологове відділення КНП “Новоград-Волинське міськрай ТМО”. Там, завдяки їхнім зусиллям, облаштували кімнату психоемоційного розвантаження для жінок, які планують материнство та тих, хто вже народили. У спеціально облаштованому просторі, наближеному до домашніх умов - з м’якими меблями та сучасною технікою, вони зможуть отримати консультацію лікарів та психологів зокрема.

Під час спілкування з медиками, Володимир Литвин розповів, що свого часу він доклав багато зусиль, аби у приміщенні пологового відділення зробили ремонт. Але, враховуючи, той факт, що щороку тут народжуються близько 800 дітей (хоча раніше ця цифра сягала 2 000 малюків), оснащення закладу потребує покращення.

Також Володимир Литвин побував у дитячому садочку №15 “Грайлик”, де за підтримки партії та її очільника у міській раді - Петра Литвина, встановили дев’ять сучасних термостійких вікон. Гості дитячого садочку подарували вихованцям закладу іграшки та поспілкувалися з освітянами.