Володимир Литвин відвідав Новоград-Волинський, Ємільчино і Коростень
31 БЕРЕЗНЯ / 2022

Володимир Литвин вкотре під час війни приїхав на Житомирщину. Відвідав кілька населених пунктів, поспілкувався з військовими та місцевим населенням про наслідки повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

“Вкотре тиждень на рідній землі - Житомирщині. У Новограді-Волинському передав від фонду "Майбутнє Полісся" ще один автомобіль для наших військових.

У Ємільчино доставив одяг, взуття, ковдри і засоби гігієни. Лише за офіційними даними, селище прийняло понад 2,5 тис. біженців. Отже, потреба в усьому велика.

Побував у Коростені, який зазнав значних руйнувань від ворога. Зокрема, зруйновано 64 приватні будинки. Суттєвої шкоди завдано інфраструктурі.

Є жервти. Так в одному з будинків 2,7-річна дитина отримала страшне поранення - втратила ніжки. Лікарям вдалося врятувати її життя.

Це результат "виважених і точних ударів російської армії по військовий обʼєктах", прощення яким не може бути, на дивлячись на будь-які умови миру.

З міста евакуювалось 65% населення (із 74 тис.). З відомих причин в ньому залишилося багато літніх і самотніх людей. Постало багато проблем із їх забезпеченням та доглядом за ними. Дечим допоміг.

Для територіальної оборони міста вручив від нашого фонду автомобіль.
Вражає стійкість, витримка і віра в перемогу жителів історичного Коростеня.” - повідомив Володимир Литвин.

З початку повномасштабної війни Володимир Литвин щотижня приїжджає на Житомирщину. Від фонду “Майбутнє Полісся” передав військовим автомобілі, дизельні генератори, спальні мішки та каремати, а людям, які постраждали через війну, - одяг, продукти, засоби гігієни та догляду.